Onze trainingen

PRINCE2® Practitioner Herregistratie training

Vijf jaar na het behalen van het Practitioner-certificaat verloopt uw registratie als PRINCE2 Practitioner. Om erkend Practitioner te blijven dient u het herregistratie-examen af te leggen binnen deze termijn.

De herregistratie module herhaalt nog eens alle Practitioner-lesstof. U kunt zelf kiezen welk deel van het studiemateriaal u nog eens wilt herhalen. De doelstelling van de training is het geheugen opfrissen en u daarmee voorbereiden op het officiële herregistratie-examen.

Om onafgebroken geregistreerd te blijven als  PRINCE2 Practitioner dient u binnen 5 jaar na het behalen van uw certificaat succesvol het herregistratie-examen af te leggen.

LoginHomeCourseVoortgangLes startLes toetsLes uitlegLes toets

E-coach

Afhankelijk van uw keuze worden onze PRINCE2 opleidingen begeleid door een gekwalificeerde persoonlijke mentor (onze e-coach). Tijdens de gehele online PRINCE2 training kunt u al uw vragen kwijt bij uw mentor. Dit zorgt voor de perfecte mix van zelfstudie en contact met een gekwalificeerde PRINCE2 expert. De e-coach volgt uw studieverloop en zal, indien nodig, u helpen uw voortgang te bewaken.

Voortgang

Herregistratie-examen

Het Herregistratie-examen is een 1 uur durend "objective testing" multiple choice examen. Tijdens het examen mag de officiële PRINCE2 handleiding "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" geraadpleegd worden. De examens worden afgenomen bij Metier Academy in Nieuwegein. De data van de open examensessies zijn terug te vinden op de pagina Examendata. Het Herregistratie-examen kost 269 euro.

Aanvulling: Online examens

Het is nu ook mogelijk om online examen te doen voor Foundation, Practitioner of de Herregistratie via de webcam. Op deze manier kunt u de examens doen op een door u gekozen tijdstip en locatie, mits u een geschikte ruimte tot uw beschikking heeft. Deze optie is vooral bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om in Nieuwegein de examens te maken. Klik hier voor meer informatie over het online examen. Kunt u niet naar Nieuwegein komen om de examens te maken? Kies dan voor deze optie!

PRINCE2 handleiding

De officiële PRINCE2 handleiding: "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" is bij ons in het Nederlands en Engels verkrijgbaar. Voor het afleggen van het Foundation examen is aanschaf van de handleiding niet noodzakelijk. Voor het volgen van de Practitioner module adviseren wij de aanschaf van de handleiding. Tijdens het Practitioner examen mag de officiële handleiding gebruikt worden. De handleiding kost 95 euro bij PRINCE2online.

Voortgang

 
Basis
Standaard
Volledig
Herregistratie e-learningjajaja
E-coach begeleidingneejaja
Herregistratie examenjajaja
Toeslag Herregistratie examen onlineneeneenee
PRINCE2 handleidingneeneeja
Totaal€ 528,00€ 578,00€ 648,00
 

Het is mogelijk in het bestelproces hierna specifieke onderdelen als optie toe te voegen. De genoemde prijzen zijn Exclusief BTW.